Shirroja Maltezer nakomelingen

 

*Shirroja Bibiche*
geboren 4 juli 2011,
dochter van Lancelot Viktory Monwhite Star
&
Melody of Erwins Dream Lovers

*Shirroja Bibiche* heeft de leuke roepnaam van ZITA.
Zita doet het enorm goed. Haar baasjes zijn erg blij met haar. Ze slaapt altijd bij de zoon des huizes, die twee zijn echte dikke maatjes geworden.
Ze weegt 2765 gram.
En is volgens de dierenarts niet te dik, en niet te dun. Ze heeft veel pit, en huppelt snel rond als er een ander hondje bij is. Ze gaat gezellig mee op vakantie naar Italie

 

Shirroja Xatijn
zoon van Shirroja Pebbles en Kampioem Matcho boy of Erwins dream lovers
geboren 5 juli 2009

Dekkertje is de roepnaam van dit prachtige reutje. Hij is een nest broer van onze Shirroja Xalsa die de roepnaam Zusje heeft. Zijn Volendamse eigenaren zeggen dat hij een dotje is? hij is zo erg lief. Zij denken dat er geen andere hond zo lief is. En ze vinden het erg leuk dat hij nu ook op de site mag bij de Maltezer nakomelingen.

 

Teefje Shirroja Upright Hug met roepnaam Kyra
geboren 07-07-2008

Dit mooie Maltezer dametje woont in Belgie en haar familie is erg blij met haar. Als pupje had zij bruine oortjes maar daar zie je nu niets meer van.

 


*Shirroja Upper Class*
geb. 7-07-2008 roepnaam Bruno
zoon van * Shirroja-Pebbles* en * Lancelot Viktory of Monwhite star*

De sportieve Bruno, in het nest was hij een verlegen pupje maar daar is nu weinig meer van over, hij ravot naar harte lust en is een vrolijke Maltezer en natuurlijk super lief.

 


*Shirroja Upright Hug*
geb. 7-07-2008 roepnaam Kyra
dochter van * Shirroja-Pebbles* en * Lancelot Viktory of Monwhite star*

De mooie Kyra woont in Belgie en het gaat heel goed met haar, ze is nog steeds heel lief en speels. Ze is heel sociaal en wordt mooier met de dag.

 


*Shirroja True Treat*
geb. 7-05-2008 roepnaam Pebbles
dochter van * Shirroja Let It Be Me* en * Lancelot Viktory of Monwhite star*

Deze mooie dame heet Pebbles ze is vernoemd naar haar Oma *Shirroja Pebbles*. Heel slim en aanhankelijk is ze, haar eigenaresse Joyce is erg blij met haar.

 


* Shirroja Rich Rejoice *
geb. 11-06-2007 roepnaam Bo
zoon van * Shirroja * en *Cacharel Nemo De Madame Channel*

Hij is super lief en onmisbaar. Zijn eigenaren zijn helemaal dol van hem en hebben hem daarom ook door en door verwend. Maar dat maakt hen helemaal niets uit. Hij is superlief en is er geen vervelende hond van geworden. Op zondag gaan ze meestal naar de Hei of een groot park daar leeft hij zich dan helemaal uit.. Of ze laten hem lekker rennen in de tuin.

 


*Shirroja Never Ending Story*
geb. 10 -05-2006 roepnaam Puma
zoon van *Lady Jessica v. Sugar and Spice * en *Djeko a Jewel of the Dinky Diamonds*

Puma was de enige pup in het nest en is via een keizersnede ter wereld gekomen. Hij heeft onze andere honden als nest genoten gezien en is op socialisatie gebied niks te kort gekomen. Hij woont nu in Alphen aan de Rijn bij de familie Minee. Samen met zijn moeder Lady Jessica en met Bailey een kruising Maltezer . Puma heeft het erg naar zijn zin, hij heeft de pup cursus met succes gevolgd en begint in Januari aan de jonge honden trainingen.

 


*Shirroja Looking for Fun*
geb. 20-10-2005 roepnaam Max
zoon van * Shirroja * en *Cacharel Nemo De Madame Channel*

Max is een geweldig leuke maltezer, wel behoorlijk ontdeugend. Hij woont in Eibergen Bij de familie Ten Elshof en bij een Maltezer vriendje.

 


*Shirroja Let It Be Me*
geb. 20-10-2005 roepnaam Ogy
dochter van * Shirroja * en *Cacharel Nemo De Madame Channel*

Ogy is bij ons gebleven. Wij zijn heel blij met haar, ze is een zachte, gevoelige, lieve teef. Ze vind allerlei kleine dingetjes, die ze dan bij ons komt brengen, maar we mogen het niet afpakken, ze houd haar kaken stijf op elkaar geklemd. Natuurlijk weten we wel een manier om het uit haar bekje te krijgen, we ruilen gewoon, zij een brokje wij het voorwerpje. Wanneer ze 2 jaar is zal zij haar eerste nestje krijgen. Wij hopen natuurlijk dat onze reu *Lancelot Victory of Monwhite Star * de vader zal worden van haar pups.

 


*Shirroja Loving me Loving you*
geb. 20-10-2005 roepnaam Jessica
dochter van * Shirroja * en *Cacharel Nemo De Madame Channel*

Jessica woont in Amsterdam bij de familie Babai. Jammer genoeg is Jessica laatst door een grote hond gebeten, ze is nu erg bang voor grote honden geworden. Maar heel misschien krijgt Jessica er een maltezer speel kameraadje er bij. Daar zullen haar bazinnetje Sas en Jessica zelf vast heel blij mee zijn.

 


*Shirroja Life on Roses*
geb. 20-10-2005 roepnaam Cimo
dochter van * Shirroja * en *Cacharel Nemo De Madame Channel*

Cimo woont in Zaanslag in de buurt van Terneuzen bij de familie Nijhof. Heel blij is deze familie met hun gezonde vrolijke Cimo.

 


*Shirroja kiss of Mistery*
geb. 6-10-2004 roepnaam Misty
dochter van Shirroja en Max van de Helftheuvel

Misty heb ik pas weer gezien, zij is een mooi Maltezertje.
Ze speelt graag met een bal en met de kinderen. Vaak maakt ze bos wandelingen en mag zich dan lekker vies maken. Wanneer haar pootjes dan gedroogd worden met een handdoek, dan gromt ze wat, net zoals haar vader Max dat ook deed.

 


*Shirroja kiss of Joy*
geb. 6-10-2004 roepnaam Gioia
dochter van Shirroja en Max van de Helftheuvel

Gioia is een lief hondje wat al veel pech heeft gehad in haar korte leventje. Ondanks operaties en ziektes is ze een vrolijk, aanhankelijk, lief hondje gebleven.
Ze word steeds mooier, en lijkt veel op haar vader Max.

 


* Shirroja Kiss of the Gangster*
geb. 6-10-2004 roepnaam Boef
zoon van Shirroja en Max van de Helftheuvel

Boef is een geweldige Boef hij weet zijn vrouwtje om zijn 4 pootjes te winden. Hij word heerlijk verwend en in de watten gelegd.

 


* Shirroja Kiss of the White Rose*
geb. 6-10-2004 roepnaam Roos
dochter van Shirroja en Max van de Helftheuvel

Roos is een geweldig lieve en aktieve maltezer haar karakter heeft zij veel van haar moeder.